Συνταγές

0 comments
Λαζάνια ολικής άλεσης με πέστο μπρόκολου και τυρί cottage
Υλικά
- 225 γρ. Cottage Cheese
- 1 σκ. Σκόρδο
- Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
- 100ml ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 8-10φύλλα φρέσκου βασιλικού
- 300γρ. μπρόκολο
- 500γρ λαζάνια ολικής άλεσης
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα βράζουμε το μπρόκολο (κρατάμε ένα φλιτζάνι από το νερό που βρασμέ) και μόλις είναι έτοιμο το πολτοποιούμε στο μουλτι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, το βασιλικό και το αλατοπίπερο και χτυπάμε ξανά όλα τα υλικά μαζί και μεταφέρουμε σε λεκάνη το μίγμα.
- Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα λαζάνια και μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στη λεκάνη με το πέστο που φτιάξαμε.
- Προσθέτουμε και το νερό που κρατήσαμε από το μπρόκολο και ανακατεύουμε καλά.
- Έτοιμο το φαγητό μας!